У Полтаві, можливо, припинять існування дошки оголошень

Новини
Надія Труш15 листопада 2012 о 16:00963 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві, можливо, припинять існування дошки оголошень
У Полтаві, можливо, незабаром несанкціонована реклама знову «заполонить» місто.


Так виглядають дошки оголошеньТак виглядають дошки оголошень

Термін договору представників ТОВ «Візуальні технології С» (якому належать дошки оголошень, що встановили у місті) та ЖЕО №2 – спливає наприкінці цього року.

Чи буде продовжено строк договору – поки невідомо. Тож, цілком ймовірно, що проект припинить своє існування. Не виключають цього й власники дошок оголошень.

Нагадаємо, у місті уже встановили 900 таких дошок. На такому «полі для реклами» безоплатно подати оголошення можуть жителі будинків, у під'їздах яких вони  розміщені. Адже 10% місця на кожній дошці належить ЖЕО №2: для повідомлень про відключення води, ремонтні роботи; приватних оголошень  купівлі-продажу побутових речей тощо.

- Наше товариство укладало договір з ЖЕО №2, - пояснює Руслан Мірошниченко, директор «Візуальних технологій С». – Але справа в тому, що його дія спливає наприкінці цього року. І невідомо, чи будуть його продовжувати. Тому наразі установлення нових дошок оголошень призупинено. Крім того, є випадки, що рекламу на них розміщують незаконно, таких випадків було приблизно 20-30. Це створює незручності у нашій роботі.

До речі, площа, на якій полтавським рекламодавцям пропонують розміщувати рекламу називається «доска оголошень», замість «дошка оголошень».

Також читайте:

Рекламу, що обурила полтавців, уже зняли

Я-репортер. Реклама гамбургерів по-полтавському

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter