У Полтаві били ломом та стріляли у вітрину весільного салону

Новини
29 жовтня 2013 о 17:535485 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві били ломом та стріляли у вітрину весільного салону
Двічі за кілька днів невідомі намагались пошкодити майно одного із весільних салонів, що нещодавно відкрився у центрі Полтави.
На передодні минулих вихідних хтось бив ломом в ролети магазину. Минулої ночі – стріляли у вітрину. Події зафіксувала камера відеоспостереження магазину. Міліція веде перевірку. Самі ж власники вважають, що це «дії рук» їх конкурентів.

– Сьогодні  зранку (29 жовтня) ми помітили, що у наш салон стріляли, – розповідають господарі весільного салону, який знаходиться на Фрунзе. Пошкоджено ролети та скло вітрини. Ми виявили також більше 13 куль.

За кілька днів до події цей же салон невідомий бив ломом

– Кілька днів тому вролети нашого салону невідомий бив ломом, – продовжують власники салону. – І перший, і другий раз зафіксували наші камери спостереження. Судячи з таких подій, ми схильні до того, що все це робилося не з метою крадіжки. Думаємо, це наші конкуренти хочуть завадити нашій роботі. Адже на передодні нашого відкриття (влітку 2013 року) ми отримували погрози від конкретних конкурентів.

До речі, за кілька метрів від цього весільного салону, журналіст нарахували ще чотири.

До теми - У Полтаві 17-річний хлопець пограбував гіпермаркет (+фото)

У міліції про подію знають. Усіх, хто щось знає про зловмисників, прохають зателефонувати на «102».

– Наразі порушено кримінальне впровадження за частиною 1 статті 194 (навмисне пошкодження майна), – повідомила Алла Квіта, речниця УМВС у Полтавській області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter