У Полтаві 17-річний хлопець пограбував гіпермаркет (+фото)

Новини
18 жовтня 2013 о 14:062013 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві 17-річний хлопець пограбував гіпермаркет (+фото)
Неповнолітній спокусився на дорогі годинники в одному з магазинів торгового центру.
У його кишені опинилося 6 годинників на суму в понад 9 тисяч гривень. Спіймала «на гарячому» зловмисника  прибиральниця. Втекти далеко хлопцю не вдалося – його затримали правоохоронці.

Фото з місця події (зі сайту mvs.gov.ua)Фото з місця події (зі сайту mvs.gov.ua)

До теми - Полтавець заради взуття пограбував магазин та покинув кохану

– Подія сталася цього тижня, – розповіла Алла Квіта, речниця Полтавської обласної міліції.  – Минула десь година, як гіпермаркет відкрився. Персонал ще сходився, відвідувачів було мало. Цей же хлопець певний час блукав по магазину, доки не пішов на такий вчинок.

Неповнолітній розбив скло вітрини невеличкого павільйону та забрав звідти перші-ліпші годинники, які потрапили під руку. Одна із прибиральниць гіпермаркету стала свідком скоєння злочину.

– Я почула дуже сильний звук від удару, – розповіла міліції жінка. – Коли подивилась у той бік, то побачила молодого хлопця, який швидко забирав годинники з вітрини та ховав у кишені. Це продовжувалось декілька секунд, після цього він побіг до виходу.

Коли тікав, на ходу викидав з кишень викрадені годинники.

Читайте також - У Полтаві чоловік грабував жінок заради своєї дівчини

Свою провину неповнолітній повністю визнав та розповів правоохоронцям, що під час пограбування розраховував на швидкість своїх дій.

Наразі, слідчим Київського районного відділу міліції міста Полтави розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 та частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (замах на пограбування). Шість годинників вартістю більш як дев’ять тисяч гривень найближчим часом повернуть власнику магазина.

Зловмисника, який, незважаючи на свій юний вік, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter