Полтавців закликають добровільно здавати зброю

Новини
Ольга Матвієнко1 листопада 2013 о 13:041070 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
tsn.uaМісячник добровільної здачі зброї стартував по свій Україні. Не виняток і Полтава.
Із 1 по 30 листопада незаконному розповсюдженню зброї на Полтавщині протидіятимуть і на території обслуговування лінійного відділу міліції на станції Полтава.

До теми: Влітку 2013 року полтавці за місяць здали 600 одиниць зброї

Протягом місяця власники незареєстрованої зброї можуть звернутися до органів внутрішніх справ за місцем постійного проживання та написати добровільну заяву про добровільну здачу вогнепальної зброї, спеціальних засобів самооборони, боєприпасів і вибухівки, що зберігаються у них незаконно. У такому випадку власника звільнять від кримінальної відповідальності.

Якщо громадянин у зазначений термін здасть в органи внутрішніх справ мисливську вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану, оформлення відповідних документів та за наявності законодавчих підстав він може зареєструвати їх у свою власність.

Для довідок звертайтесь у лінійний відділ на станції Полтава УМВС України на Південній залізниці за телефонами: 51-32-75, 51-34-66, 51-30-80.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter