Полтавка намагалась винести з торгового центру взуття

Ситуація
15 листопада 2013 о 11:211137 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка намагалась винести з торгового центру взуття
36-річна жінка хотіла винести взуття з магазину торгового центру, проте їй завадили правоохоронці.


З полтавського магазину хотіли винести взуттяЗ полтавського магазину хотіли винести взуття

Нещодавно в одному з магазинів, 36-річна полтавка довго придивлялась до широкого асортименту взуття, а вибравши, вирішила поцупити одну з пар, – повідомили в УМВС у Полтавській області. – На виході спрацювали протикрадіжні ворота, директор магазину Ірина швидко побігла до дверей, аби подивитись, що трапилось. На прохання показати вміст сумки, жінка дуже здивувалась, проте опору не чинила. У середині виявилась пара жіночого шкіряного взуття вартістю 400 гривень.

Проте дівчина доводила правоохоронцям, що поняття не має, як вони там опинились. Розповіла історію, що це її подружка заховала їх в сумку, поки та міряла чобітки. Проте переглянувши відео з камер спостережень, виявилось, що подружка існувала лише в уяві підозрюваної, вона особисто поклала взуття до сумки. Полтавка активно розмахувала руками та яро доводила свою правоту та непричетність до даного випадку.

До теми - Полтавець заради взуття пограбував магазин та покинув кохану

– Зафіксувати факт крадіжки було викликано слідчо-оперативну групу, а підозрювану було доставлено до Київського райвідділу для з’ясування деталей злочину, – пояснив молодший інспектор групи затримання старший прапорщик міліції Анатолій Михно.

Наразі щодо полтавки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 850 до 1700 гривень або арештом на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Проте, яким саме буде вирок для поціновувачки безкоштовного взуття вирішить суд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter