Україна-Франція 2:0: полтавець відіграв весь матч у якості капітана

Новини
Олег Дубина16 листопада 2013 о 16:131103 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Руслан Ротань (фото - football-ukraine.com)Полтавець Руслан Ротань  взяв участь у перемозі українців
Вчора, 15 листопада, на полі НСК "Олімпійський" в Києві відбувся перший матч раунду плей-оф відбору до чемпіонату світу 2014 року, який пройде в Бразилії. Наша збірна, якою керує Михайло Фоменко, протистояла чемпіонам світу 1998 року - команді Франції. Їхнім тренером є Дідьє Дешам, який був капітаном французів на переможному для них Мундіалі 15-річної давнини.

Матч тримав вболівальників в напруженні від першої до останньої секунди. Українці героїчно стримували амбітних гостей, і по можливості проводили гострі контратаки, дві з яких завершилися голами. На 61 хвилині  Едмар знайшов передачею Романа Зозулю, який перед воротами французів таки заштовхав м'яч у сітку, а на 83 хвилині Андрій Ярмоленко реалізував пенальті, призначений за фол Косельни на Зозулі.

До теми - 15 листопада – футбольний матч Україна-Франція: полтавський слід

Полтавець Руслан Ротань відіграв весь матч у якості капітана збірної. Найкращі моменти футболіста в грі:

- 1 хвилина. Вже на старті полтавець мав всі шанси заробити попередження, але вчасно прибрав ногу у підкаті проти Матюіді. Штрафний для Франції;

- 30 хвилина. Перспективний простріл Ротаня з правого флангу, але Едмар невдало пробив по воротах Льоріса. М'яч летить повз створу.

- Сьогодні був неймовірно важкий для нас матч, - розповів Руслан Ротань. - Все ж таки Франція - це ТОП-збірна. Ми зуміли правильно побудувати свою гру. Окрім цього ми віддали багато сил, аби стримати Франка Рібері. Сьогодні нам вдалося це зробити.

Читайте ще - 15 листопада – футбольний матч Україна-Франція: де транслюватимуть

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter