Знамениті серцеїдки: 10 зірок, які причарували чужих чоловіків

Коловорот
Наталія Сіробаб19 листопада 2013 о 07:053015 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Знамениті серцеїдки: 10 зірок, які причарували чужих чоловіків
Зірки – такі самі люди, як і ми, і вони також часом фігурують не в найприємніших, проте дуже романтичних історіях.
Наприклад, багато знаменитих жінок зовсім не вірять приказці про те, що на чужому нещасті щастя не побудуєш: свого часу вони звабили чужих чоловіків, зробивши їх своїми.Чи правильно це, судити не нам... У будь-якому випадку, деякі зоряні серцеїдки саме так знаходять свою долю…

Анджеліна Джолі

До того як узяти участь у зйомках картини «Містер і місіс Сміт», Бред Пітт був цілком вдало одружений на не менш зоряній актрисі Дженіфер Еністон. Але Джолі це анітрохи не бентежило, і між парою прямо на майданчику розпочався бурхливий роман. Актори намагалися ретельно приховувати свої стосунки, однак коли вагітність Анджеліни стало приховувати досить важко, то все таємне стало очевидним, і Еністон подала на розлучення. У попередньому шлюбі Бреду дуже не вистачало дітей, і Джолі вирішила йому з лишком це компенсувати.

Камерон Діас

Актриса Камерон Діас, яка, здається, не дуже поспішає розлучатися зі своїм статусом холостячки, відома своєю слабкістю до чужих чоловіків. Свого часу її жертвами стали багато інших знаменитих жінок: Ніколь Кідман, Ума Турман, Брітні Спірс і навіть сама Періс Хілтон. Однак зірки швидко перегорають стосовно невірних чоловіків: награвшись із черговим коханим, вона кидає його і вирушає на пошуки нового.

Наомі Кемпбел



Той факт, що друга половинка Наомі, російський олігарх Владислав Доронін, до зустрічі з нею був щасливо одружений протягом 22 років, не багатьом відомий. Однак після зустрічі з Наомі він вирішив залишити сім’ю, ну, а Кемпбел швидко цим скористалася. Дороніну довелося заплатити екс-дружині та їхній спільній доньці немало грошей, проте, враховуючи те, скільки ж коштів він витрачав на Наомі, ця компенсація здається копійками. Втім, і цей роман «чорної пантери» тривав лише 5 років.

Анастасія Заворотнюк



Прекрасна няня розбила сім’ю свого екранного шефа-актора Сергія Жигунова, який залишив дружину після 24 років шлюбу і пішов до Анастасії. Проте довго їхній ідилії протривати не судилося: фінансові труднощі стали причиною розставання пари, і вже незабаром невірний Жигунов знову повернувся до дружини, а Заворотнюк вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишова.

Ліза Боярська



Здавалося б, Єлизаветі з її зовнішністю і статусом легко можна знайти чоловіка. Проте доля склалася так, що вона полюбила одруженого актора Максима Матвєєва, який відповів їй взаємністю і швидко залишив дружину, теж актрису, заради прекрасної Лізи. Весілля пари було таємним тепер же пара живе в радості та злагоді.

Оля Полякова



Суперблондинка теж не без гріха: щоб вийти заміж, Ользі довелося розбити сім’ю українського олігарха, у якого вона колись виступала на дні народження. Виступила вона добре, унаслідок чого обранець зробив її своєю коханкою, а після і зовсім залишив дружину, з якою прожив у шлюбі чимало років, щоб одружитися на Ользі. Сама Полякова зізнається, що на шляху до щастя вона була абсолютно нещадною і навіть вдалася до шантажу: колишня дружина олігарха була безплідною, а дітей йому дуже хотілося, от Ольга і запропонувала йому укласти угоду: вона народжує дитину, а він розлучається з першою дружиною. Результат для блондинки був цілком вдалим.

Віра Брежнєва



Віра також розбила сім’ю бізнесмена Михайла Кіпермана, у якого на час знайомства були дружина і двоє дітей. Спочатку Брежнєва мирилася зі статусом коханки, однак після поставила питання руба. У підсумку Кіперман таки залишив дружину заради Віри, яка була значно молодшою і стрункішою за його попередню другу половинку. Але й ці стосунки співачки не тривали довго. У ЗМІ ширилися чутки, що Брежнєва залишила Кіпермана, бо той мав великі борги. Так це чи інакше, не відомо.

Альбіна Джанабаєва



Екс-учасниця «ВІА Гри» спочатку була бек-вокалісткою у Валерія Меладзе, і нерідко траплялося так, що саме вона була поряд біля співака після концертів. Альбіна довго намагалася завоювати увагу, і у неї це вийшло. Та й не лише це: завдяки Меладзе Джанабаєва і потрапила у «ВІА Гру», оскільки він умовив свого брата взяти її в групу. Також у Альбіни є син, і про те, що батько його – Меладзе, стало відомо тільки через кілька років після його народження. У підсумку співак залишив свою дружину і трьох дітей, однак і з Альбіною у них теж нічого не склалося.

Тетяна Навка



Знаменита російська фігуристка вихопила з сім’ї актора Марата Башарова, її колишнього партнера у шоу «Зірки на льоду». Після цього проекту Марат залишив дружину і пішов до своєї нової спортивної пасії.

Надія Михалкова



Донька знаменитого російського режисера Надія розбила сім’ю співачки Анастасії Кочеткової та її чоловіка Резо Гігінеїшвілі. Настя залишилася сама з трирічною донькою і ще довго приходила до тями після розлучення.

Інформація з сайту womanway.com.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter