Міліція шукає провокаторів і тих, хто носить на Євромайдани важкі предмети

ТОП ТЕМА
Надія Труш3 грудня 2013 о 10:37766 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція шукає провокаторів і тих, хто носить на Євромайдани важкі предмети
На сайті МВС України опублікували звернення міністра внутрішніх справ України.


Євромайдан у Києві. фото kolo.poltava.uaЄвромайдан у Києві. фото kolo.poltava.ua

У зв’язку з подіями на Євромайдані Віталій Захарченко, міністр внутрішніх справ України, звернувся з офіційною промовою.  У зверненні міністр просить повідомляти про провокаторів та тих, хто має при собі під час масових акцій предмети для нанесення тілесних ушкоджень.

– З розумінням ставлячись до вашого волевиявлення, хотів би заявити про те, що основним завданням для органів внутрішніх справ є недопущення порушень громадського порядку та безпека громадян, які беруть участь у велелюдних заходах. На жаль, організатори не в повній мірі убезпечили учасників мирних мітингів від присутності радикально налаштованих людей. Якщо у вас є інформація щодо провокаторів та осіб, які під час масових громадських акцій мають при собі предмети для нанесення тілесних ушкоджень (палиці, ланцюги, металеві прути тощо), повідомляйте про такі факти до найближчого наряду міліції або за телефоном 102, – сказав Віталій Захарченко на офіційному сайті МВС України.

Читайте також

Євромайдан у Полтаві: півтори тисячі людей гріються чаєм та скандуванням гасел

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter