У Полтаві працівники СБУ спалили наркотики на 25 тисяч гривень

Новини
20 грудня 2013 о 13:331246 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві працівники СБУ спалили наркотики на 25 тисяч гривень
20 грудня у Полтаві рішенням суду знищено значну кількість наркотичних речовин, серед них більше 1200 пігулок трамадолу та 60 грам психотропної речовини.
Приблизна загальна вартість знищених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить 25 тисяч гривень.

У Полтаві працівники СБУ спалили наркотики на 25 тисяч гривеньУ Полтаві працівники СБУ спалили наркотики на 25 тисяч гривень


– Ці наркотики вилучили, як речові докази у кримінальній справі, розслідуваній Управлінням СБУ в Полтавській області. Служба безпеки України викрила протиправну діяльність злочинного угрупування, яке налагодило контрабандний канал ввезення із Західної Європи наркотичних засобів з метою їхнього подальшого збуту на території Полтавщини, – повідомила прес-група УСБУ в Полтавській області.



До складу угрупування входили громадянин іноземної держави та 29 -річний безробітний житель Полтавщини, який раніше уже відбував покарання за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, на почтаку року правоохоронці спалили наркотики на 2 мільйона гривень

Співробітники управління затримали полтавського контрабандиста одразу після одержання ним чергової партії наркотиків із-за кордону. У посилці з особистими речами та продуктами харчування виявлено значну кількість пігулок трамадолу та психотропні речовини.

Вироком Автозаводського районного суду Кременчука контрабандиста визнано винним за ч.2 ст.28, ч.3 ст.305, ч.3 ст.307 Кримінальеого кодексу України та призначено остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією всього належного йому майна.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter