Пожежа у Полтаві: підпалили автомобіль підприємця (+ фото)

Ситуація
Олег Дубина21 грудня 2013 о 22:371955 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пожежа у Полтаві: підпалили автомобіль підприємця (+ фото)
Доки обирали "Красуню Полтави", поряд невідомі підпалили BMW.
Пожежа у Полтаві: підпалили автомобіль підприємця  фото Сьогодні, 21 грудня, в Палаці дозвілля "Листопад" в 25-й раз обирали "Красуню Полтави". Свято жіночності затьмарила пригода, яка трапилася за кілька десятків метрів від будівлі.

Близько 18 години ведучі шоу вийшли на сцену та запитали у залу, хто є власником автомобіля BMW X6. Через мить вони повідомили, що автомобіль горить, тому власник повинен швидко вийти на двір.

Як стало відомо згодом, значна кількість глядачів подумали, що це розіграш. Тим не менш, з десяток полтавців швидко попрямували до входу із залу.

Велика кількість людей споглядали за пожежею з вікон будівлі. Тим часом на подвір'ї близько трьох десятків людей стали свідками того, як пожежники гасили автомобіль.

Як розповіли свідки події, троє невідомих кинули щось на авто та швидко втекли. За їхніми словами, після цього капот BMW досить швидко зайнявся.

Люди у натовпі говорили, що пошкоджене авто належить  директору ТОВ «Полімпекс» Володимиру Головку, який був членом журі конкурсу.



До речі, нещодавно в області загорівся автомобіль.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter