Останнє засідання Полтавської облради пройшло емоційно і продовжиться наступного року (фото)

Новини
Ольга Матвієнко25 грудня 2013 о 16:591300 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Останнє засідання Полтавської облради пройшло емоційно і продовжиться наступного року (фото)
Сьогодні, 25 грудня, відбулося перше  пленарне засідання ХХ сесії Полтавської обласної ради шостого скликання.
Останнє засідання Полтавської облради пройшло емоційно і продовжиться наступного року фото

Зі 120 депутатів у залі були присутні 97. Інші – відсутні із поважних причин. На порядок денний винесли 50 питань. Із них три питання ще до голосування за порядок денний винесли на голосування вже у 2014 році. Серед них і питання про обласний бюджет.

Перед початком роботи над порядком денним, відбулася традиційна церемонія вручення державних відзнак та цінних подарунків.



Сесія проходила доволі емоційно. Шквал зауважень та пропозицій від депутатів викликав розгляд окремих питань. Зокрема багато запитань отримав голова Полтавської обласної ради Іван Момот стосовно свого виступу про підсумки діяльності облради в 2013 році.

У «різному» депутат обласної ради Василь Стасовський порушив питання недосконалості роботи природоохоронних контролюючих органів та проблеми реформування галузі охорони довкілля. Депутат Олександр Масенко звернув увагу на питання фінансової підтримки статутної діяльності ветеранських організацій у районах і містах області, депутат Юрій Цомартов – на формальне реагування державних службовців на депутатські звернення. Депутати Михайло Стеценко та Юрій Кривошеєв вели мову про стан та утримання автомобільних доріг, створення безпечних умов дорожнього руху, депутат Степан Бульба – про вдосконалення механізму представлення до нагородження.

Дискусія між депутатами зав’язалася і навколо впровадження в області цифрового телебачення. Із врахуванням зауважень і доповнень депутатів прийнято рішення по 48 питаннях порядку денного сесії.

Іван Момот після завершення засідання  все ж дав позитивну оцінку роботи депутатів:

– Депутати – це люди, вони мають право на емоцію. Але в сухому залишку всі питання, які виносили на розгляд сесії, ми прийняли, прийняли позитивно. Є багато питань невирішених не тільки в нашій області, а й на рівні держави. Добре, що депутати опікуються цим питанням, але все ж попри емоції приймають конструктивні рішення. Загалом роботою сесії сьогодні я цілком задоволений.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter