У Кременчуці хлопці вкрали скриньку для пожертвувань

Новини
Ольга Матвієнко26 грудня 2013 о 13:15842 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці хлопці вкрали скриньку для пожертвувань
На початку грудня двоє чоловіків викрали із продовольчого магазину в Кременчуці скриньку для благодійних пожертвувань.
У Кременчуці хлопці вкрали скриньку для пожертвувань

Як повідомили в УМВС у Полтавській області, випадок стався близько 21.00. У магазині, який знаходиться по вулиці Щорса, на той момент знаходилися люди. Вони намагалися затримати грабіжників, але останнім вдалося втекти.

Слідчо-оперативна група на місці події отримала прикмети правопорушників. У ході слідства з’ясували, що чоловіки мешкають неподалік пограбованого магазину.

– За вчинення  зухвалого протиправного діяння були затримані двоє 24-річних кременчужанина, що мешкали неподалік від місця пригоди. У ході ведення досудового розслідування правоохоронці встановили, що обидва ведуть асоціальний спосіб життя та схильні до скоєння правопорушень, – повідомляють у прес-службі УМВС області.

До теми: У Полтаві шукають грабіжника: міліція опублікувала відеозапис злочину

За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За скоєне законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter