Вечір у столиці: "Беркут" зустрічали з катапультою та "коктейлями Молотова" (фото та відео)

Фото
Валентина Зайченко21 січня 2014 о 12:471522 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вечір у столиці: "Беркут" зустрічали з катапультою та "коктейлями Молотова" (фото та відео)
В Києві не стихають масові заворушення. Хоча наразі 21 січня активних дій не відбувається з жодної з сторін.
Вдень 20 січня мітингувальники просто стояли і обороняли заняту територію, а щойно стемніло – перейшли до активних дій. Прихильники Євромайдану побудували катапульту з дерев’яних дошок, щоб запускати каміння та інше сміття по інший бік кордону. Катапульту встигли і використати. Проте силовикам катапульту вдалося зламати. Бійці "Беркуту" продовжували закидувати протестувальників світло-шумовими гранатами та пускати сльозогінний газ. Одночасно з цим активісти запускали "коктейлі Молотова" та каміння в стінку з беркутівцями. Також невідомі запустили салют зі сторони беркутівців – після цього протестувальники, яких салют надихнув,  пішли на штурм ще активніше. Дехто зізнався, що побачене нагадало їм фільм «V значить Вендетта», а його революційні мотиви стимулюють боротися за країну активніше. Весь вечір майданівці активно готувалися до штурму –  протягнули пожежний гідрант, плануючи зробити власний водомет, як і у силовиків. Також зробили нову барикаду, плануючи утримувати нові території вночі. Проте одну з барикад силовикам таки вдалося зламати вночі. Хоча протестувальникам таки вдалося втримати свої позиції.

Журналіст "Кола" Костянтин Корягін задіяв можливі засоби, щоб не отримати травм та не надихатись газуЖурналіст "Кола" Костянтин Корягін задіяв можливі засоби, щоб не отримати травм та не надихатись газу

Автор: Костянтин Корягін

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter