Маленькі полтавці отримали подарунки від "Ялинки Янголів": одна дівчинка замовляла ікону

Новини
22 січня 2014 о 09:431307 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Маленькі полтавці отримали подарунки від "Ялинки Янголів": одна  дівчинка замовляла ікону
У школі-інтернаті № 1 та № 2 імені Н.К.Крупської вручили дітям подарунки, зібрані під час проведення щорічної благодійної акції «Ялинка Янголів».
Малеча з 1 по 4 клас отримала свої довгоочікувані подарунки, які їм передали від громадян міста організатори акції та студенти-волонтери. Про це йдеться на сайті Полтавської міськради.


Діти замовляли здебільшого іграшки (машини, ляльки), канцелярські товари, дитячу косметику, книжечки, солодощі тощо. А одна 11-річна дівчинки із притулку попросила ікону Діви Марії. ЇЇ бажання також здійснили.

Довідково: Свої бажання замовляли янголам 350 вихованці зі школи-інтернату № 1, школи-інтернату №2 імені Н.К.Крупської, притулку для дітей «Любисток», Андріївської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку, а також діти-інваліди та ВІЛ-інфіковані діти. Акція "Ялинка Янголів" стартувала 7 грудня і лише за перші вихідні небайдужі люди розібрали близько 130 янголів та принесли майже 80 подарунків.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter