У двох селах на Полтавщині покрали курей

Новини
Надія Труш3 лютого 2014 о 13:441272 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У двох селах на Полтавщині покрали курей
У селі Кременчуцького району на Полтавщині в жінки з підвалу вкрали 5 курей, а в Диканському районі на свійську птицю "полювала" пенсіонерка.


фотоколаж Надії Кучерфотоколаж Надії Кучер

Жителька села Садки поскаржилася міліціонерам, що її пограбували невідомі: викрали з підвалу 5 курей на суму понад 600 гривень.

– Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів і вже через деякий час встановили і затримали особу, причетну до скоєного. Ним виявився 43-річний безробітний мешканець цього ж села, – повідомили на офіційному сайті УМВС у Полтавській області.

Днями подібний випадок стався в одному із сіл Диканського району.

– 65-річна жінка вкрала двоє курей з чужого сараю, – йдеться у повідомленні.

Речові докази частково вилучили. По обох фактах відкрили кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Курйозні крадіжки на Полтавщині – не дивина. Нещодавно в Карлівці чоловік вкрав велосипед, в Кременчуці жінка дві банки ікри намагалась викрасти, інша жінка намагалась винести з торгового центру взуття.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter