Тхеквондисти з Полтавщини стали чемпіонами України

Новини
Ніна Король5 лютого 2014 о 10:211443 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Тхеквондисти з Полтавщини стали чемпіонами України
Днями в Дніпропетровську відбувся Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед юніорів, де полтавка та кременчужанин завоювали титули чемпіонів України.


Медаль та кубок чемпіонки. Настя з тренером Медаль та кубок чемпіонки. Настя з тренером

Про це повідомив Юрій Шавиро, тренер спортсменки з Полтави та президент Федерації тхеквондо ВТФ у Полтавській області.

– У змаганні взяли участь більше 200 спортсменів 1997-1999 років народження з 18 областей України. Полтавську область представляли юніори з Полтави та Кременчука: Дар’я Луб’янецька, Марк Денисенко, Анастасія Височин, Дар’я Петрушка, Вікторія Іванюк, Дмитро Скляр, Євген Щербак, Олексій Зябліцев та Антон Тимофієнко (останні два  – вихованці Василя Кареліна з Кременчука), – говорить Юрій Шавиро.

2 дні полтавці боролись за медалі та місця у збірній України.

У перший день Настя Височин перемогла усіх суперниць і виборола «золото» у своїй ваговій категорії (52 кг).

Другого дня в скарбничку збірної області принесли нагороди і два кременчуцьких спортсмени –  Олексій Зябліцев (до 68 кг) – «золото», чемпіон України, та Антон Тимофієнко (до 73 кг) – «срібло» турніру.



Фото надані Юрієм Шавиро.

У загальнокомандному заліку перемогу виборола Харківська область.

Друге місце за збірною Запорізької області, третє посіли тхеквондисти з Києва. Збірна Полтавської області завоювала 6 командне місце.

До речі, воротар «Ворскли» залишив ворота сухими у фіналі.

– Ці змагання були відбором до команди збірної України, яка візьме участь на Чемпіонаті світу в китайському Тайпеї 23-27 березня, а також побореться за ліцензії других Юнацьких Олімпійських ігор. Приємно відмітити, що двоє з наших спорстменів  – чемпіони – вибороли це право, тож починаємо тренування з більшим запалом та ентузіазмом. Незабаром розпочнуться навчально-тренувальні збори команди, – додав Юрій Шавиро.

До теми: полтавці удома вирвали перемогу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter