На Полтавщині в Диканському районі школярів навчали гірськолижному спорту

Новини
Олег Дубина6 лютого 2014 о 15:311133 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині в Диканському районі школярів навчали гірськолижному спорту
У Диканському районі школярів області навчали гірськолижному спорту.
На Полтавщині в Диканському районі школярів навчали гірськолижному спорту

Сьогодні, 6 лютого, на гірськолижній базі "Сорочин Яр", що знаходиться в селі Петрівка Диканського району, юні спортсмени з районів Полтавщини взяли участь у Всеукраїнській акції з популяризації зимових видів спорту серед дітей "Олімпійське лелеченя".

Вона присвячена початку ХХІІ зимовим Олімпійських іграх, які офіційно розпочнуться завтра в Росії.

- В акції брали участь діти 5-6 класів області, - розповіла Інеса Гетьман,  директор полтавського відділення НОК України. - До нас прибули 10 команд-учасниць, які представляють Кременчук, Лубни, Миргород, Лубенський, Шишацький та Кобеляцький райони. Загалом близько 100 дітей. Кожна з команд складається з 4 хлопчиків та 4 дівчат. Колектив, який здобуде у підсумку перемогу, візьме участь у Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться в Буковелі у кінці березня.

Під час акції діти проходили спеціальні випробування. Кожна з команд представила свої малюнки на олімпійську тематику (їх оцінювала спеціальне журі). Окрім цього, діти брали участь у вікторині та проходили навчання на гірськолижній трасі.

Дійство розпочалося з того, що спортсмени-гірськолижники підняли над підніжжям трас прапори країни та Олімпійського комітету, після чого поїхали з ними до глядачів.  Далі одна частина дітей взяла участь в майстер-класах, які проводили досвідчені тренери, а інша – розважалася за допомогою тюбінгу (катанні на надувних санках).

До теми - Олімпійські ігри в Сочі: українець Сергій Бубка брав участь у естафеті олімпійського вогню.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter