8 лютого о 12 годині у Полтаві зустрінуться євромайдан і антимайдан

Новини
Таня Цирульник7 лютого 2014 о 17:252280 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 8 лютого о 12 годині у Полтаві зустрінуться євромайдан і антимайдан
У суботу, 8 лютого, під стінами полтавської облдержадміністрації відбудеться мітинг "Об'єднай Україну":  засуджуватимуть євромайдан та висловлюватимуть підтримку Президенту. Про це повідомили читачі "Кола".
За інформацією, яка поки що не знайшла офіційного підтвердження, участь у заході візьмуть працівники бюджетної сфери. Збір оголошено біля стін міського будинку культури та СБУ. Прийти на захід у обов'язковому порядку повинні як ті, у кого вихідний, так і працівники, для яких субота – робочий день, вийти люди мусять у свою обідню перерву. Колона антимайданівців вирушить до стін облдержадміністрації, де відбудуться виступи на підтримку Президента України. Кажуть, слово нададуть і представникам опозиції у разі їх присутності  на мітингу.

До речі, це не перший захід антимайданівців у Полтаві. На мітингу «за порядок» в Полтаві ледь не побилися і називали пресу продажною (аудіозапис)

У цей же час у залі обласної ради відбудеться  форум євромайданівців – про це повідомив Роман Чабановський, лідер полтавської Народної самооборони. На форум очікують прибуття лідерів регіональних осередків євромайдану, говоритимуть про діяльність ВО "Майдан" на місцях. Потім євромайдан планує рушити ходою до стін обласної прокуратури протестувати проти відкриття цивільної справи за позовом до лідерів полтавського євромайдану Петра Ворони та Романа Чабановського і представників політичних партій "УДАР", "Свобода", "Батьківщина" за фактом перешкоджання роботі комунальної установи. Також, за словами Романа Чабановського, їм надійшла інформація про те, що на підтримку завтрашнього антимайдану уже виїхали мешканці Харкова.

До теми: Вахтанг Кіпіані у Полтаві шукав авторів для «Історичної правди», презентував книги та відвідав місцевий Майдан

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter