Олімпіада: українські біатлоністки мають шанси здобути нагороди

Спорт
Олег Дубина11 лютого 2014 о 12:33944 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олімпіада: українські біатлоністки мають шанси здобути нагороди
Наші біатлоністки мають шанси на перемогу в гонці переслідування.
Олімпіада: українські біатлоністки мають шанси здобути нагородиСьогодні, 11 лютого, на Олімпіаді в Сочі розіграють вісім комплектів нагород. Особлива увага українських вболівальників буде прикута до біатлону. У жіночій гонці переслідування на 10 кілометрів бронзова призерка ігор Віта Семеренко стартує на 22 секунди пізніше Анастасії Кузьміної зі Словаччини та побореться за нагороди.

На 38 і 66 секунд після чемпіонки на трасу підуть Валя Семеренко та Олена Підгрушна, а ось Юлія Джима вийде на дистанцію через хвилину і 49 секунд.

Початок трансляції (Перший національний) - 17.00

Як повідомляє podrobnosti.ua, у лижних гонках сьогодні відбудуться змагання в спринті вільним стилем.  Змагатимуться відразу три українки - Марина Лісогор, Марина Анцибор і Катерина Сердюк. Серед чоловіків на дистанцію вийдуть Руслан Перехода та Олексій Красовський.

Також сьогодні визначиться чемпіонка у саночниць - одиночок. Після двох заїздів у лідерах німкені Гейзенбергер і Хюфнер. Українки Олена Шхумова та Олена Стецьків займають скромні 17-е і 28-е місце.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter