Янукович доручив якнайшвидше розслідувати вбивство в Кременчуці та посилити безпеку суддів

Новини
13 лютого 2014 о 12:451077 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Янукович доручив якнайшвидше розслідувати вбивство в Кременчуці та посилити безпеку суддів
Президент Віктор Янукович доручив уряду забезпечити ухвалення у Верховній Раді закону щодо посилення безпеки служителів Феміди та їх сімей.
Янукович доручив якнайшвидше розслідувати вбивство в Кременчуці та посилити безпеку суддівА генпрокурору –  в найкоротші строки провести  розслідування вбивства судді Автозаводського районного суду міста Кременчука. Про такі вимоги глави держави йдеться в указі Президента України.

«У зв'язку з вбивством судді Автозаводського районного суду міста Кременчука Полтавської області О.Лободенка, з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування цього злочину:

В.Пшонці

1. Пропоную вжити вичерпних заходів щодо забезпечення проведення у найкоротші строки розслідування вбивства судді О.Лободенка, встановлення осіб, винних у вчиненні цього злочину, та притягнення їх до кримінальної відповідальності відповідно до закону.

Кабінету Міністрів України:

2. Забезпечити супроводження у Верховній Раді України проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення гарантій безпеки суддів і членів їх сімей».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter