У Полтаві Віталія Кличка звинуватили у продажності, + фото (оновлено)

Новини
Олег Дубина15 лютого 2014 о 13:364165 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Віталія Кличка звинуватили у продажності, + фото (оновлено)
Одного з головних опозиціонерів країни полтавці звинуватили у продажності.

Як повідомляє наш журналіст Юлія Корж, кілька хвилин тому в готелі "Палаццо" закінчилася прес-конференція лідера партії УДАР Віталія Кличка.

Поряд з готелем стояло кілька людей з плакатами "Ворона долітався - Кличко продався". Згодом прибічники політика насилу вирвали плакати з рук мітингувальників. Зараз триває словесна перепалка між людьми, яких загалом зібралося близько двох десятків.

Плакати, які тримали пікетувальники, невідомий молодий чоловік вирвав з рук і викинувПлакати, які тримали пікетувальники, невідомий молодий чоловік вирвав з рук і викинув До речі, один із пікетувальників, що тримав плакати, на початку прес-конференції лідера "Удару"  заявляв журналістам, що він поважає Кличка як спортсменка, але –  не як політика.  Прибічник Кличка (в руках з вирваними плакатами) дискутує з пікетувальником Прибічник Кличка (в руках з вирваними плакатами) дискутує з пікетувальником До речі, сьогодні невідомі "замінували" будівлю профспілок, де повинен був виступати політик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter