Віталій Кличко оцінив дії полтавської влади щодо активістів Майдану

Новини
15 лютого 2014 о 15:111053 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Віталій Кличко оцінив дії полтавської влади щодо активістів Майдану
Сьогодні, 15 лютого, з візитом до Полтави приїхав Віталій Кличко.
Віталій Кличко оцінив дії полтавської влади щодо активістів Майдану Від дав прес-конференцію місцевим журналістам, також завітали на захід представники закордонних  ЗМІ. Питання від полтавських кореспондентів звучали досить різні – від його політичної  діяльності до відвертих фото, які «гуляють» Інтернетом. Запитали у опозиціонера і про його оцінку ситуації на Полтавщині в контексті загальнодержавних подій. Ось що на це відповів Кличко:

– Ця оцінка однакова у всій країні. З одного боку, влада демонструє і говорить, що хоче перемир’я, тобто йде на зустріч. Та, з іншого боку,  затримали голову полтавської обласної організації «Удар» пана Петра Ворону, обшуки тривають у голови Луганської обласної організації. Така ж ситуації в Донецьку. Тобто репресії та залякування людей продовжуються. Я особисто провідав Петра Ворону. Він розповів, як все робиться. Це абсурд, що його затримали за захоплення облради, адже ж він там працює. Наступного дня йому скажуть, що він захопив свій будинок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter