Дайвери у Кременчуці настріляли риби на 10 тисяч

Новини
Ольга Матвієнко17 лютого 2014 о 12:051130 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дайвери у Кременчуці настріляли риби на 10 тисяч
У Кременчуці затримали двох дайверів-браконьєрів.


37-річний та 48-річний мешканці Кременчука за допомогою кисневих балонів з використанням гарпунної пневматичної рушниці в Дніпродзержинському водосховищі настріляли риби на 10 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі УМВС Полтавської області.

Правопорушників затримали працівники лінійного відділу в річпорту Кременчук під час профілактичного рейду. Міліціонери вилучили у горе-рибалок знаряддя праці.



Проти чоловіків відкрили кримінальне провадження за статтею 249 частиною 1 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). За рибалку чоловіки можуть заплатити штраф 1700-3400 гривень з конфіскацією вилові та знарядь для риболовлі. Санкція статті передбачає також позбавлення волі на строк до трьох років.

Знаряддя для ловлі риби кременчуцьких браконьєрів (mvs.gov.ua)Знаряддя для ловлі риби кременчуцьких браконьєрів (mvs.gov.ua)

Браконьєрів впіймали на гарячому (mvs.gov.ua)Браконьєрів впіймали на гарячому (mvs.gov.ua)

До теми: Браконьєр у Глобинському районі виловив 11 кілограмів риби

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter