На Лубенщині зупиняють автобуси з тітушками

Новини
Таня Цирульник20 лютого 2014 о 22:522836 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Лубенщині зупиняють автобуси з тітушками
У Лубнах перекрили дорогу на Київ для автобусів з тітушками.


Лубенці не пускають тітушок на Київ. Фото Юрія Климченка.Лубенці не пускають тітушок на Київ. Фото Юрія Климченка.

За інформацією журналіста Юрія Климченка, вчора там зупинили 3 автобуси продажних активістів з Донецька, які їхали на Київ. Усіх тітушок вивели з автобусів, перевірили документи, вилучили біти, цвяходери. Автобус розвернули назад і супроводжували аж до Хоролу. Обійшлося без кровопролиття.

Сьогодні зупинили автобус, який віз нікопольських тітушок  з Борисполя.

На Лубенщині перекрили тітушкам дорогу на Київ. Фото Юрія Климченка.На Лубенщині перекрили тітушкам дорогу на Київ. Фото Юрія Климченка.

– Вони їхали до Києва, але у Борисполі їх зупинили місцеві активісти. Тітушки потікали від людей і йшли додому пішки. По дорозі їх підібрав автобус з Дніпродзержинська, на якому вони доїхали до Пирятина. А у Лубнах їх уже чекали активісти – інформація дійшла до нас швидко. Коли автобус в’їхав у місто, його почали переслідувати, тікаючи від автомайданівців на трасі Київ – Харків у районі Засулля автобус заїхав у тупик.  16 тітушок розбіглися хто-куди, їх відловлювали активісти та жителі села, – повідомляє Юрій Климченко. Автобус спалили.

Автобус за перевезення тітушок отримав "коктейль молотова". Фото Юрія Климченка.Автобус за перевезення тітушок отримав "коктейль молотова". Фото Юрія Климченка.

Коли на місце події прибула міліція, правоохоронцям довелося рятувати антимайданівців від народного гніву, адже лубенчани готові були розірвати «гостей» на шматки. За словами тітушок, за бешкети у Києві їм обіцяли по 300 гривень, які вони так і не отримали, адже не прибули на місце призначення.

Від народного гніву тітушок врятувала міліція. Фото Юрія Климченка.Від народного гніву тітушок врятувала міліція. Фото Юрія Климченка.

Керівник лубенської міліції забрав їх до відділку, щоб урятувати від народного гніву.

У тітушок вилучили битки, цвяходери, сфотографували і "заплатили" стусанами. Фото Юрія Климченка.У тітушок вилучили битки, цвяходери, сфотографували і "заплатили" стусанами. Фото Юрія Климченка.

До теми: Силовики зі щитами у Полтаві охороняють вокзали від "тітушок".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter