Полтавський депутат просить позбавити Йосипа Кобзона звання

Новини
Таня Цирульник21 лютого 2014 о 15:584013 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський депутат просить позбавити Йосипа Кобзона звання
Народний артист України Йосип Кобзон не може носити звання «Почесний громадянин Полтави».


Йосип Кобзон не повинен носити звання "Почесний полтавець" - депутат Діонісій Каплін.Йосип Кобзон не повинен носити звання "Почесний полтавець" - депутат Діонісій Каплін.

З такою ініціативою до мера Полтави звертається депутат обласної ради Діонісій Каплін. Приводом для цього стала заява Йосипа Кобзона до Президента України про необхідність застосування жорстких дій до тих, хто на майдані.

– Я звертаюся до міського голови та депутатського корпусу, щоб на найближчій сесії, яка повинна відбутися цієї суботи, прийняти рішення про позбавлення Йосипа Кобзона звання «почесний громадянин Полтави». Заява народного артиста України, почесного громадянина міст Полтави, Дніпропетровська та Слов'янська про необхідність застосування жорстких мір до тих, хто на Майдані, не відповідає прагненням полтавської громади та принижує честь і гідність кожного мешканця нашого міста.

Нагадаємо, сесія міської ради має відбутися завтра. Але поки що інформації про її проведення на сайті міськради немає. Що думає з цього приводу мер, читайте тут.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter