Олександра Мамая оточили у сесійні залі сотні людей і змушують піти з посади мера Полтави

Скандали
Таня Цирульник22 лютого 2014 о 13:283115 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександра Мамая оточили у сесійні залі сотні людей і змушують піти з посади мера Полтави
Олександра Мамая після завершення сесії Полтавської міської ради оточили сотні розгніваних полтавців і змушують піти з посади мера.

Олександра Мамая заблокували у сесійні залі (фото прес-служби обласної організації ВО "Свобода")Олександра Мамая заблокували у сесійні залі (фото прес-служби обласної організації ВО "Свобода")

Перед цим Мамая обсипали гречкою. Зараз у руки дали папір та ручку і скандують "Заяву!". Депутати із зали вже пішли. так само вже немає і Оксани Деркач. Обстановка дуже напружена, люди налаштовані рішуче. Стоять на столах.

Протягом 15 хвилин люди все ще продовжують блокувати мера. Незмінною залишається ситуація і через півгодини. О 14.10 люди продовжують стояти у сесійній залі і вимагати відставки мера. Олександр Мамай постійно повторю, що писати заяви не буде.

О 14.35 народ почав вимагати, щою Олександр Федорович викликав свого першого заступника Стеценка, якого у народі вважають "сірим кардиналом". Писати заяву Мамай досі відмовляється. Самооборона у залі змусила мера одягти бронежилет.

– Тиснути на мене може тільки жінка і мама, – сказав Олександр Мамай.

Під будівлею міськради стоять машини автомайдану. Приїхала також машина швидкої допомоги.

Люди в Полтаві вимагають мера піти у відставку (фото Вікторія Родічева)Люди в Полтаві вимагають мера піти у відставку (фото Вікторія Родічева)

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter