Міндоходів на Полтавщині вилучили горілки на півтора мільйони гривень (фото)

Новини
Ольга Матвієнко6 березня 2014 о 14:011425 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міндоходів на Полтавщині вилучили горілки на півтора мільйони гривень (фото)
Під час рейду на одне з незаконних підприємств з виробництва лікеро-горілчаних напоїв оперативники Міндоходів вилучили продукції та техніки на 1,5 мільйонів гривень.
Міндоходів на Полтавщині вилучили горілки на півтора мільйони гривень фото

Як повідомили в головному управлінні Міндоходів у Полтавській області, оперативно-слідчі заходи проводили за фактом умисного ухилення від сплати податків на одному з виробництв підакцизної продукції.

Під час перевірок і викрили незаконне виробництво горілки із заводським обладнанням.

Щоб замаскувати незаконне виробництво, покупцям надавали документи, відповідно до яких підакцизна продукція значилася як виготовлена на лікеро-горілчаних заводах сусідніх областей. На пляшки клеїли етикетки із зазначенням назви продукції вказаних заводів, а також підроблені марки акцизного податку.

До теми: Міліція вилучила 1200 пляшок "паленої" горілки в Полтаві



На території підпільного виробництвавилучили автомобіль, який продукцію розвозив. У ньому було 22 тисячі пляшок горілки, товарно-транспорті накладні, інша документація. На виробництві під час обшуку виявили обладнання для масового виробництва алкогольних напоїв, спирт, водно-спиртову суміш, марки акцизного податку, етикетки горілки різних торгових марок, інше обладнання і фурнітуру для розливу та пакування алкогольних напоїв, а також 27 тисяч пляшок лікеро-горілчаних напоїв з ознаками фальсифікації.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками статтей 212 (умисне ухилення від сплати податків) та 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter