Новий очільник області знайомився з полтавцями

Новини
Надія Труш6 березня 2014 о 08:331284 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий очільник області знайомився з полтавцями
Полтавцям офіційно представили нового очільника Полтавської облдержадміністрації Віктора Бугайчука.


Депутата міськради Кременчука Бугайчука призначили на посаду голови обласної державної адміністрації ще 2 березня. Відповідний Указ опублікували на офіційному сайті Виконуючого обов’язки Президента України. Спершу очільник області знайомився з колективом і справами ОДА. 5 березня, - з громадськістю міста.

Квіти для нового очільника областіКвіти для нового очільника області

Полтавцям Віктора Бугайчука представляв Петро Ворона, голова облради. Він розповів коротку біографію чиновника та висловив сподівання на тісну взаємовигідну співпрацю, мовляв, "ділити нічого". На народному віче зібралося чимало полтавців, здебільшого  це активісти полтавськиї Майданів (міста і області), представники громадських організацій, аграрії, інші чиновники.

Про роботу та плани Віктор Бугайчук говорить коротко, не обіцяє різких змін. Проте систему управління змінити обіцяє. Також в першочергових планах - агропромисловість. Далі чиновник (разом з Петром Вороною) планують перевірити усі діючі Програми на теренах області.

Віктор Бугайчук, голова Полтавської облдержадміністраціїВіктор Бугайчук, голова Полтавської облдержадміністрації

Перша прес-конференція нового голови облдержадміністрації зібрала мало не аншлаг журналістів і громадських діячів. І хоча Бугайчук не дав чітких відповідей щодо того, як збирається вести свою роботу на новій посаді, пообіцяв все ж працювати на хороший результат. Громадських активістів найбільше цікавили питання соціального розвитку та фермерське господарство області.

Тим часом Роман Чабановський (однопартієць Бугайчука, обоє з партії "Свобода") закликав журналістів якісно висвітлювати роботу голови облдержадміністрації, "писати правдиво і не писати джинси".

Лідер полтавського Майдану Роман Чабановський виступив модератором прес-конференції БугайчукаЛідер полтавського Майдану Роман Чабановський виступив модератором прес-конференції Бугайчука

Незабаром "Коло" планує інтерв’ю з Віктором Бугайчуком.

Читайте також

В один день з новопризначеним головою Полтавської облдержадміністрації прес-конференцію провів й новий начальник УМВС Полтавської області, Іван Корсун.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter