Від українських провайдерів вимагають до вечора відключити російські канали

Політика
11 березня 2014 о 16:101514 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Від українських провайдерів вимагають до вечора відключити російські канали
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України вимагає від провайдерів програмної послуги  до 19.00 11 березня припинити ретрансляцію у своїх мережах передач російських телеканалів.

Від українських провайдерів вимагають до вечора відключити російські каналиМова йде про «Вести», «Россия 24», ОРТ (Первый канал всемирная сеть), «РТР Планета», «НТВ-Мир».

Станом 12.00 11 березня вже до 50 відсотків провайдерів по всій Україні відключили мовлення цих іноземних каналів, інші готуються до відключення. Натомість рекомендують забезпечити ретрансляцію у мережах України передач телеканалу ATR та Чорноморської ТРК.

– Національна рада звертається до об’єднань провайдерів програмної послуги – Спілки кабельного телебачення, Всеукраїнської асоціації операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж, Асоціації «Укртелемережа», Телекомунікаційної палати України, Асоціації «Західноукраїнська гільдія операторів кабельного телебачення», Асоціації правовласників та постачальників контенту, Асоціації телевізійно-інформаційних мереж Криму та керівництва кабельних операторів, таких як «Воля», Укртелеком, «Тріолан», «Датагруп», «Фарлеп Інвест», «Інформаційні технології», «Віасат» та інших виконати цю вимогу, – йдеться у зверненні Нацради.

Нагадаємо, полтавців закликали бойкотувати російські товари

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter