Почали приймати матеріали на премію імені Леоніда Бразова

Афіша
Наталія Сіробаб3 вересня 2015 о 16:24966 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Почали приймати матеріали на премію імені Леоніда Бразова
Стартував прийом робіт на здобуття 2015 року премії імені Леоніда Бразова, заснованої Полтавською обласною радою на підтримку української мови та писемності.

Почали приймати матеріали на премію імені Леоніда БразоваПочали приймати матеріали на премію імені Леоніда Бразова, фото з сайту zakarpattya.net.ua

Премію присуджують за досягнення в галузі сучасної української літератури. Представлені на розгляд оргкомітету твори повинні мати високу художню вартість (номінації поезія, проза, драматургія, публіцистика) і наукову значущість (номінація – критика і літературознавство), мають бути написані українською мовою одноосібно або у співавторстві, опубліковані накладом не менше 300 примірників.

Розмір премії становить 2 тисячі гривень.

До 1 жовтня до організаційного осередку премії (Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, кафедра зарубіжної літератури, вул. Остроградського, 2, місто Полтава, 36000) необхідно надіслати або подати особисто: публікації творів, клопотання від організації, яка висуває номінанта на премію; опубліковані рецензії на подані твори (якщо такі є), статті про творчу діяльність номінанта (якщо такі є), його автобіографію, ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду, контактний телефон.

Матеріали, подані на здобуття премії 2014 року, відповідно до розпорядження голови обласної ради, будуть розглянуті на засіданні журі цьогоріч.

Нагадаємо, обласна рада оголосила конкурс студентських наукових робіт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter