Волонтери запрошують посадити квіти біля народного пам’ятника Героям Небесної сотні

Афіша
Ольга Матвієнко17 травня 2016 о 12:311149 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Волонтери запрошують посадити квіти біля народного пам’ятника Героям Небесної сотні
Акцію проведуть у Всесвітній день вишиванки.

Волонтери запрошують посадити квіти біля народного пам’ятника Героям Небесної сотніФото із соціальної мережі

19 травня полтавці разом із усім світом відзначають День вишиванки. Волонтери вирішили приурочити до цієї дати корисну акцію з висаджування квітів біля народного пам’ятника Героям Небесної сотні.

Про це повідомили у соціальній мережі Фейсбук:

– Цього дня ми закликаємо кожного свідомого українця зробити дуже простий вчинок – одягнути вишиванку, як ідентифікатор вираження своєї національної та громадянської позиції, духовної свідомості та культурної освіченості. І, у вишиванках, запрошуємо вас на 18 годину до стели Героїв Небесної сотні, – йдеться у повідомленні.

Початок акції – 18.00. Із собою, за можливості, просять принести квіти, інструменти – лопати, сапи. Висаджувати збираються петунії та чорнобривці.

Читайте також: У Полтаві розбили табличку біля пам'ятника Небесній сотні

За словами волонтерів частину клумб на площі узялися впорядкувати міські комунальники, але завдяки такій акції у кожного полтавця є можливість зробити місто ще гарнішим.

Нагадаємо, що не так давно саме волонтери підняли питання, чому площу, де стоїть пам’ятник не впорядковують.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter