Діти переселенців зможуть відпочити у Німеччині

АТО
Надія Труш3 жовтня 2015 о 16:57994 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Діти переселенців зможуть відпочити у Німеччині
20 дітей-переселенців, що нині живуть у Полтаві, зможуть поїхати на відпочинок і оздоровлення до Німеччини.

Діти пересенців зможуть відпочити у НімеччиніДіти пересенців зможуть відпочити у Німеччині. Фото rada-poltava.gov.ua

Роланд Кленк, обер-бургомістр міста Ляйфельден-Ехтердінген, у Полтаві озвучив пропозицію: у 2016 році (орієнтовно у липні-серпні) міста Фільдера (Фільдерштадт, Ляйнфельден-Ехтердінген та Остфільдерн) готові прийняти на оздоровлення 20 дітей віком 10-13 років із сімей, що були вимушені покинути свою домівку в зоні АТО і переїхати до Полтави. Про це йдеться на сайті Полтавської міськради.

Діти проживатимуть в одному з найкращих спортивних комплексів поблизу Остфільдерна протягом 2-3 тижнів. Полтавська сторона має забезпечити супровід дітей вчителями-психологами та оформлення документів, решта – за німецькою стороною.

До Полтави з 5-денним робочим візитом в рамках міської комплексної Програми «Про розвиток зв'язків територіальної громади міста Полтави з містами країн світу» на період 2015-2019 років завітав обер-бургомістр міста Ляйфельден-Ехтердінген (Німеччина) Роланд Кленк та представник тамтешнього відділу культури Алена Треніна.

Довідково: Ляйфельден-Ехтердінген входить до переліку німецьких міст, з якими Полтава має партнерські відносини і відповідні угоди про співпрацю. Нинішній візит делегації, перш за все, пов'язаний з питанням надання допомоги вимушено переселеним із зони проведення антитерористичної операції українцям.

До теми: На Полтавщині у госпіталі побрались доброволець АТО з волонтеркою

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter