На Полтавщині у госпіталі побрались доброволець АТО з волонтеркою

АТО
Юлія Обелець28 вересня 2015 о 18:561468 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у госпіталі побрались доброволець АТО з волонтеркою
У Кременчуці минулими вихідними одружились боєць АТО та волонтер.

На Полтавщині у госпіталі доброволець АТО одружився з волонтеркоюВесілля героїв неоголошеної війни святкували у кременчуцькому госпіталі. Фото з сайту Кременчуцької міськради

Весільна церемонія проходила 26 вересня у Кременчуцькому обласному госпіталі для інвалідів війни, де власне нині перебуває на лікуванні наречений.

До речі, цього дня 32 бійця АТО повернулися на Полтавщину

Євгену 44 роки, і він не з чуток знає всі жахи війни, бо минулого року, не чекаючи повістки, пішов добровольцем, – йдеться на сайті Кременчуцької міськради. Чоловік розповідає, що служив у добровольчому батальйоні «Донбас», потім в Національній гвардії. П’ять місяців тому отримав поранення під Широкине. Важке поранення: кульово-осколкове. Були довгі місяці лікування в дніпропетровських госпіталях, потім у кременчуцькому. Стан здоров’я покращився, та наслідки поранення дають знати і досі. Євген не може ходити, пересувається у візку. Світлана весь цей час була з ним поруч, тож рішення одружитися було виваженим.

На Полтавщині у госпіталі доброволець АТО одружився з волонтеркою

На Полтавщині у госпіталі доброволець АТО одружився з волонтеркою

Участь у церемонії взяття шлюбу брали перший заступник міського голови Віктор Калашник, депутати міської та районних рад, головний лікар шпиталю Микола Литвиненко, начальник Кременчуцького міського управління юстиції Наталя Проценко, побратими військовослужбовця, громадські діячі, волонтери, поранені бійці, які знаходяться в медичній установі на реабілітації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter