Голова облради нагородив лохвицьких волонтерів

АТО
Олег Апостолов4 березня 2015 о 19:051216 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова облради нагородив лохвицьких волонтерів
Лохвиччани відремонтували та передали Збройним силам БРДМ.

Голова облради нагородив лохвицьких волонтерівУ Лохвиці Петро Ворона нагородив волонтерів. Фото прес-служби облради

3 березня голова полтавської обласної ради Петро Ворона здійснив робочу поїздку до Лохвицького району, в ході якої зокрема вручив почесні відзнаки обласної ради волонтерам ремонтної бригади, яка відновила БРДМ. Про це повідомляє прес-служба полтавської облради.

«Петро Ворона взяв участь у урочистій церемонії передачі відремонтованої лохвицькою громадою бойової розвідувально-дозороної машини (БРДМ) військовій частині А2424 Збройних Сил України. Ремонтні роботи БРДМу розпочалися наприкінці листопада минулого року і тривали три місяці. Фінансово підтримали проект представники місцевого відділення «Ощадбанку», а також низка місцевих підприємців та фермерів. Багато сил і часу в спільну справу вклали лохвиччани: Сергій Мельник, Євгеній Жванко, Олександр Головко, Анатолій Головко, Володимир Рязанов», – йдеться у повідомленні.

У своєму виступі Петро Ворона відзначив, що волонтери – це ті люди, які стали на допомогу війську першими, і їхня роль у протидії агресору є надзвичайно важливою та заслуговує на вдячність.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter