Мер Полтави оплатив ремонт авто для АТО

АТО
Надія Труш6 квітня 2015 о 17:011643 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави оплатив ремонт авто для АТО
14 тисяч гривень заплатив мер Полтави Олександр Мамай за ремонт військового автомобіля «Камаз-4310».

Мер Полтави оплатив ремонт авто для АТОРемонт військової техніки оплатив мер Полтави. Фото rada-poltava.gov.uaЧерез значні технічні несправності вантажівка, яку у зоні АТО прозвали "Привидом", потребувала ремонту. На «Камаз-4310» поставили подвійну броню, змінили кабіну, усунули безліч інших несправностей. Капітальний ремонт тривав два тижні. На сайті Полтавської міськради йдеться, що до волонтерства долучився Олександр Федорович.

– Вартість запчастин та матеріалів повністю сплатив міський голова
Олександр Мамай, особисто проконтролювавши хід роботи та перевіривши результат, – звітують на сайті міськради.

Водій Олександр розповів, що серед бійців автомобіль прозвали «Привид», бо йому завжди вдавалось проїхати непоміченим. Говорить, що на вантажівці не загинув жоден із солдатів, не поцілив снаряд, окрім невеликого попадання в лобове скло.

Мер Полтави оплатив ремонт авто для АТОМамай оглядає відремонтований автомобіль. Фото rada-poltava.gov.ua

Нагадаємо, останнім часом Мамай все частіше долучається до допомоги АТО, принаймі, публічно. Нещодавно він розщедрився на 5 тисяч гривень, ці кошти були розподілені між сім'ями загиблих воїнів в АТО.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter