На Сході загинув розвідник з Кременчука Артем Носенко

АТО
Ольга Правденко16 грудня 2015 о 13:011694 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Сході загинув розвідник з Кременчука Артем Носенко
Артему було 24 роки.

На Сході загинув розвідник з Кременчука Артем НосенкоАртем Носенко

Про загибель хлопця повідомили в Кременчуцькому об’єднаному військовому комісаріаті.

Артем служив за контрактом у військовій частині 1 109 «Польова пошта» старшим солдатом (підписав контракт 13 лютого цього року в Маріупольському військкоматі), – Кременчуцький телеграф» . Загинув – 15 грудня при виконанні службового обов'язку. Батько Артема, Олег, повідомив, що син зі своєю розвідгрупою потрапив під снайперські кулі.

Артем народився 28 жовтня 1991 року в Світловодську, потім з сім'єю переїхав до Кременчука. Після закінчення школи №10 в 2009 році вступив до Кременчуцького національного університету. У 2014 році отримав диплом бакалавра за спеціальністю «системна інженерія».

Батько говорить, що син з дитинства був самостійним, займався боксом. Під час відпустки, три тижні тому, Артем приїжджав до батьків. Він був єдиною дитиною в сім'ї.

- Після закінчення навчання, в лютому 2015 року перебував на контрактній службі у Збройних Силах. Спочатку був у батальйоні «Полтава», потім з другом записалися в Маріупольський комісаріат. За словами командира, їх розвідгрупа потрапила під обстріл снайперів, чи загинув ще хто-небудь я не знаю, – зазначив він.

Олег не раз їздив до сина, привозив допомогу хлопцям, в тому числі передав автомобіль. Про дату прибуття тіла Артема додому, буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, у понеділок на Полтавщині поховали героя АТО, за якого півроку боролися лікарі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter