Під Маріуполем загинув боєць «Азова» із Полтави

АТО
Ольга Матвієнко16 лютого 2015 о 11:445462 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Маріуполем загинув боєць «Азова» із Полтави
Антон Грицай, ультрас полтавської «Ворскли», який пішов служити в АТО, загинув під Маріуполем.

Під Маріуполем загинув боєць «Азову» із ПолтавиПолтава прощатиметься із загиблим героєм Антоном Грицаєм. Фото із соціальної мережі

15 лютого під Маріуполем загинув боєць «Азова», полтавець Антон Грицай. Про загибель хлопця повідомили у Полтавському батальйоні небайдужих. У соціальній мережі про це також написали його друзі.

– Він бився як лев, як лев і загинув. Справжній патріот, який ще від майдану і до війни робив все від себе залежне задля спільної справи. Зараз він нас залишив і не тільки нас, а ще й своїх близьких з величезним болем на самоті. Загинув як справжній чоловік з честю та зі зброєю в руках. Ми маємо допомогти всім, чим можемо, це справа честі, – говориться у повідомленнях друзів Антона.

Поки подробиць загибелі бійця немає. Точне місце також не повідомляють.

Антону Грицаю було 27 років. За життя боєць був активним футбольним вболівальником і входив до спільноти ультрас полтавського клубу «Ворскла». Він проявляв активну життєву позицію, брав участь у подіях останнього року. У Полтаві Антон Грицай разом із художником Дмитром Білоконем створили графіті-меморіал пам’яті борців за незалежність.

Під Маріуполем загинув боєць «Азову» із ПолтавиАнтон Грицай загинув під Маріуполем. Фото із соціальної мережі

За попередніми даними, прощання із бійцем відбудеться у Свято-Успенському соборі у середу, 18 лютого.

Товариші хлопця говорять, що нині родина загиблого потребує допомоги. Кошти можна перераховувати на картку сестри загиблого бійця 5168 7556 0418 0402 (отримувач Юлія Грицай).

14 лютого у Полтаві провели ще одного загиблого героя. Дмитро Коряк служив у батальйоні спецпризначення "Азов" і загинув 11 лютого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter