Полтавські волонтери відвідали військовий шпиталь із подарунками для бійців АТО

АТО
Олег Апостолов10 лютого 2015 о 19:012887 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські волонтери відвідали військовий шпиталь із подарунками для бійців АТО
Військові зустріли волонтерів привітно та зазначили, що після лікування неодмінно повернуться на Схід.

Сьогодні, 10 лютого, учні та викладачі Полтавського центру професійно-технічної освіти відвідали військовий шпиталь із подарунками для учасників АТО.

Полтавські волонтери відвідали військовий шпиталь із подарунками для бійців АТОКонцерт для військових влаштували прямо в палаті. Фото Олега Апостолова

Бійці отримали дитячі малюнки, солодощі, фрукти та домашні пироги, а майстер виробничого навчання Олександр Кошельник виконав для вояків пісні під гітару. Військові зустріли волонтерів привітно та зазначили, що після лікування неодмінно повернуться на Схід й оборонятимуть країну «допоки Красна площа не стане жовто-блакитною».

– Свою волонтерську справу ми розпочали ще у вересні місяці: відправляли хлопцям в АТО подарунки, продукти та речі першої необхідності. У нас у центрі професійно-технічної освіти регулярно відбуваються благодійні концерти, де ми збираємо гроші. Нещодавно зібрані кошти ми вирішили перерахувати 23-річному хлопцю із Семенівки, який втратив руку під час бойових дій і потребує виготовлення протезу та реабілітації, – розповіла організатор відвідин, викладач Олена Зінченко.

Педагог розповіла, що у їхньому навчальному закладі немає байдужих – ані серед працівників, ані серед дітей.

– Учні, коли отримують стипендію, обов’язково, хто скільки може, по 5, 10, 20 гривень кладуть до нашої «скриньки доброти». Приєднуються також і викладачі. До речі, двоє наших випускників добровольцями пішли служити до батальйону «Полтава» - ми їх повністю спорядили та забезпечили усім необхідним. Наші випускники – це хлопці призовного віку, яким, можливо, завтра доведеться йти на війну. Ми проводимо подібні заходи, щоб вони не боялися, щоб ішли і захищали нашу батьківщину, – сказала Олена Зінченко.

Полтавські волонтери відвідали військовий шпиталь із подарунками для бійців АТОДіти принесли бійцям подарунки - солодощі і листи. Фото Олега Журавльова

Також учні та викладачі Полтавського центру професійно-технічної освіти зазначили, що свою благодійну справу планують продовжувати надалі й вірять: перемога не за горами й бійці не повинні забувати, що полтавці їх підтримують.

Читайте також: Понад півмільйона зібрали міліціонери Полтавщини, щоб підтримати своїх колег у зоні АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter