Полтавських волонтерів обстріляли у зоні АТО

АТО
Ольга Матвієнко20 травня 2015 о 12:531557 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавських волонтерів обстріляли у зоні АТО
Припускають, що причина обстрілу – український прапорець на лобовому склі.

Полтавських волонтерів обстріляли у зоні АТО«Вільні люди» передали допомогу військовим. Фото – www.vilni.org.ua

Днями під обстріл у зоні проведення антитерористичної операції потрапили полтавські волонтери всеукраїнської мережі «Вільні люди».

Під час однієї з поїздок в Авдіївку, коли поверталися додому, їхній автомобіль обстріляли із лісопосадки здовж дороги.

– На нашому авто постійно висить український прапорець, і знімати його ми не збираємося. Хоча, напевно, він і став основною причиною обстрілу. Добратися додому допомогли наші військові, які в прямому сенсі допомогли поставити автомобіль на колеса, – розповів волонтер Сергій Пілат.

Під час обстрілу, на щастя, ніхто не постраждав.

Незважаючи на цю пригоду, увесь гуманітарний вантаж було успішно доставили адресатам із 24-ї, 26-ї бригад та на базу «Азову».

До теми: Автомобіль, який списали на брухт, полтавці відремонтували і відправили на передову

Полтавських волонтерів обстріляли у зоні АТОФото – www.vilni.org.ua

Серед відвезеного військовим олія, картопля, консервація, вода та інші необхідні речі. Волонтер Володимир Пілат говорить, що із настанням весни проблем із підтримкою військових не меншає – дорожчають овочі, потреба в зимовому одязі змінилася нестачею літньої форми та взуття.

Рахунок для допомоги бійцям АТО – 4731 2171 0751 4364 (отримувач Олександр Омельченко). Речі та продукти можна приносити за адресою: вул. Шевченка 44, оф. 17, магазин туристичного спорядження TopRope. Контактна особа: Олександр, тел.: 066-340-26-92 (прохання попередньо повідомляти про візит).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter