Полтавські правоохоронці успішно повернулися із зони АТО

АТО
Ольга Матвієнко26 липня 2015 о 09:151229 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські правоохоронці успішно повернулися із зони АТО
Бійці повернулися у повному складі.

Полтавській правоохоронці успішно повернулися із зони АТОДодому повернулися бійці батальйону «Полтава», роти «Кременчук» та зведених загонів УМВС. Фото – www.mvs.gov.ua

25 липня, о 19.30 автобус із правоохоронцями прибув до Полтави після чергового відрядження до зони АТО. У повному складі і з подякою від керівництва одного з підрозділів Національної гвардії бійці успішно завершили свою місію на сході країни. Про це повідомили у прес-службі обласної міліції.

Заступник начальника управління громадської безпеки УМВС Дмитро Можаєв повідомив, що сумлінну службу спецпризначенців батальйону «Полтава» нагороджено подякою Національної гвардії.

Успішне виконання службових завдань, відзначене керівництвом Нацгвардії, старший загону Валерій Лестюхін стримано називає обов’язком.

– Ми захищаємо Україну, в якій живуть наші діти. Для нас головне, аби у той час, коли ми там, вони тут (на рідній землі) відчували себе у безпеці, – від імені усіх бійців, які виконують свою головну місію на Донбасі, сказав капітан міліції Лестюхін.

Нагадаємо, що підмінити колег у зоні АТО черговий загін правоохоронців вирушив 24 липня.

Полтавській правоохоронці успішно повернулися із зони АТОФото – www.mvs.gov.ua

Полтавській правоохоронці успішно повернулися із зони АТОФото – www.mvs.gov.ua

Полтавській правоохоронці успішно повернулися із зони АТОФото – www.mvs.gov.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter