Поранений в зоні АТО правоохоронець Піддубний повернувся додому після протезування за кордоном

АТО
Юлія Обелець6 вересня 2015 о 10:471267 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поранений в зоні АТО правоохоронець Піддубний повернувся додому після протезування за кордоном
Олександра Піддубного, який прилетів додому після протезування в Італії, зустрічали в аеропорту колеги, рідні та друзі.

Нагадаємо, Олександр Піддубний, помічник дільничного Глобинського райвідділу міліції, втратив руку під час виконання бойової задачі у зоні АТО.

Поранений в зоні АТО правоохоронець Піддубний повернувся додому після протезування за кордономОлександр Піддубний повернувся додому після протезування за кордоном. Фото з сайту УМВС Полтавщини

З 21 серпня Олександр перебував в Італії, де фахівці компанії з виробництва протезів з електронним інтелектом встановили протез кисті нового покоління. У реабілітаційному центрі Олександр оволодів непростими навичками керування протезами, а також мав змогу оздоровитись на Адріатичному узбережжі, – йдеться на сайті УМВС Полтавщини.

Поранений в зоні АТО правоохоронець Піддубний повернувся додому після протезування за кордоном

На даний час у Олександра реабілітаційний період. В подальшому правоохоронець має намір повернутись на роботу до рідного райвідділу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter