Прибулий з АТО боєць: «Буде важко – поїдемо ще раз» (фото)

АТО
Андрій Іванов1 жовтня 2015 о 17:121519 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прибулий з АТО боєць: «Буде важко – поїдемо ще раз» (фото)
Бійці восьмої окремої санітарної роти повернулися на Полтавщину

Прибулий з АТО боєць Буде важко поїдемо ще раз Фото: Андрія Іванова та Ольги Матвієнко

Хлопці знаходилися у зоні АТО 14 місяців. І сьогодні, 1 жовтня, їх урочисто зустрічали біля Полтавської ОДА. Попереду прибулих військових йшов боєць із прапором України, який був весь розписаний «бойовими автографами».

– Це наш бойовий прапор – пояснює Сергій, боєць з Решетилівки. – На цьому прапорі на згадку розписалися усі, хто був у нашій роті. Ось дивіться: «Боцман», «Фінансист», «Спецназ» і багато, багато інших. Вирішили кожного року зустрічатися, а цей прапор будемо вивішувати там, де буде проходити зустріч як оберіг. Ми були в Іловайську, Пісках, Донецьку, Маріуполі. Скрізь важко було, хоча от зараз важко поранених стало менше. За цей період ми дуже змінилися та наш світогляд. Скажу чесно: 14 місяців – це занадто. Але, якщо буде важко поїдемо, ще раз. Виручати своїх хлопців треба.

Його бойовий побратим та тезка Сергій поїхав захищати Україну з наукової кафедри. Адже він працює науковим співробітником Полтавського університету економіки та торгівлі.

– Мене зустріли дружина, донечка та батько, – розповідає Сергій. – Служив місяць в армії в Полтаві, а потім – 13 місяців на війні.

Нагадаємо, що перші бійці роти прибули в Полтаву в минулу суботу, 26 вересня. Тому, окрім родичів та близьких, вони також прийшли зустріти своїх бойових побратимів, яки демобілізувалися на кілька днів пізніше.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter