У Полтаві побільшало організацій, які допомагатимуть воїнам АТО

АТО
Андрій Іванов11 червня 2015 о 14:021648 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві побільшало організацій, які допомагатимуть воїнам АТО
Відразу дві громадських організації, що допомагатимуть учасникам антитерористичної операції, представили на прес-конференції в інформагентстві «Новини Полтавщини».

У Полтаві побільшало організацій, які допомагатимуть воїнам АТОДмитро Пономаренко, голова полтавської обласної філії ГО «Товариство ветеранів АТО», Людмила Лось, координатор Полтавської обласної філії ГО «Товариство ветеранів АТО» та Вадим Ямщиков, заступник голови ГО «Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини»

У Полтаві організували обласну філію громадської організації «Товариство ветеранів АТО» та «Асоціацію ветеранів та учасників АТО Полтавщини».

Волонтери допомагатимуть вирішувати ветеранам та учасникам АТО питання різного характеру. Це і надання юридичної, психологічної допомоги, і захист соціальних прав та реабілітація поранених. Організації застосовуватимуть різні форми впливу на владу та взаємодії з іншими організаціями.

«Полтавська обласна філія ГО «Товариство ветеранів АТО» знаходиться за адресою вулиця Зигіна, 1, кабінети 145, 422.

– Ми просимо звертатися до нас за допомогою, – закликала Людмила Лось, координатор Полтавської обласної філії ГО «Товариство ветеранів АТО».

У Полтаві побільшало організацій, які допомагатимуть воїнам АТО

Вадим Ямщиков, заступник голови ГО «Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини», розповів, що ідея створення організації виникла у бійця полку «Дніпро-1» Віктора Трофименка, після отримання поранення під Пісками.

– Він проходив реабілітацію після поранення в Україні та Литві. У госпіталях спілкувався із бійцями, які стикалися з проблемами, наприклад, оформлення документів. Це і стало поштовхом для створення організації у Полтаві, яка допомагатиме учасникам АТО, – сказав Вадим.

Читайте також: Полтавських воїнів АТО відзначили нагородами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter