У Полтаві поховали героїчно загиблого бійця 128 бригади (ВІДЕО)

АТО
Ольга Матвієнко25 лютого 2015 о 15:323466 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві поховали героїчно загиблого бійця 128 бригади (ВІДЕО)
Олександр Фролов загинув 16 лютого під Дебальцевим.

У Полтаві поховали героїчно загиблого бійця 128 бригадиПолтава попрощалась із загиблим Олександром Фроловим. Фото Дмитра Чикурова

Олександр Фролов, боєць 128 гірсько-піхотної бригади, загинув у бою під Дебальцевим 16 лютого. Проте тільки 25 лютого рідні й друзі змогли із ним попрощатися і провести в останній путь. 1 січня 2015 року Олександрові виповнився 41 рік.

До Свято-Успенського собору, де відбувалося відспівування загиблого героя, прийшли сотні полтавців. Це – рідні, близькі, друзі, товариші по службі зі 128 бригади, громадські активісти і представники влади.

Кожен, хто знав Олександра, згадує його як надзвичайно світлу і чуйну людину.

– Дуже щира і добра людина був Олександр, любив природу, любив своїх дітей. Був щирим українцем, таким і залишиться у наших серцях, – розповів Сергій Сухомлин, родич загиблого.

Не менш тепло відгукуються про бійця колеги. Близько восьми років Олександр Фролов працював у господарчій частині басейну «Дельфін».

– Був дуже сонячною людиною. Вранці, коли приходила на роботу, то Саша зустрічав і посміхався, а якщо не побачились при вході, то махав рукою через вікно. Ніколи не відмовляв у допомозі, – пригадує його колега Вікторія Чазова, заступник директора полтавської ДЮСШ №3. – Із ним завжди було приємно поговорити. Коли він сказав, що іде до війська, то просто не знайшла слів, адже у мене теж є син. А він сказав, що комусь треба туди іти, то значить піде він.

У Полтаві поховали героїчно загиблого бійця 128 бригадиФото Андрія Іванова

У Олександра Фролова залишилася любляча дружина і двоє дітей – хлопчики 5 і 16 років. Він був тим батьком, який міг пишатися, як виховав своїх синів.

– Династія Фролових вчилася у нашій школі. Сам загиблий – наш випускник, і старшого сина Олександра віддав у нашу школу, – розповіла Олена Крюкова, вчитель гімназії №6. – Можу сказати, що Віра і Саша були прекрасною парою, виховали чудових дітей. Олександр, син загиблого, дуже добрий хлопець. Якщо є вселенська доброта, то ось вона якраз втілена у цьому хлопцеві. Батько міг пишатися сином. Він тепер стане опорою цієї родини. Ми у скорботі, адже такі молоді люди, як Олександр Фролов, повинні жити і виховувати дітей.

Читати також: До зони АТО вирушив черговий загін полтавської міліції

Відомо, що перед смертю Олександр Фролов зумів підбити один із БТР бойовиків, проте не вистояв під обстрілом. Його тіло вдалося вивезти із полю бою тільки через кілька днів. Загиблого бійця поховали на Божківському кладовищі міста Полтави на Алеї Героїв.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter