У Полтаві влаштують свято для ветеранів АТО та їхніх сімей

АТО
Андрій Іванов19 серпня 2015 о 15:571567 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві влаштують свято для ветеранів АТО та їхніх сімей
На День незалежності України «Товариство ветеранів АТО» запрошує на ярмарок та концерт.

У Полтаві влаштують свято для ветеранів АТО та їхніх сімейДмитро Пономаренко, голова полтавської обласної філії ГО «Товариство ветеранів АТО», Людмила Лось, координатор Полтавської обласної філії ГО «Товариство ветеранів АТО» та Вадим Ямщиков, заступник голови ГО «Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини»

24 серпня Полтавська обласна Філія ГО «Товариство ветеранів АТО» запрошує учасників АТО та членів їхніх родин на «Ярмарок майстрів» та культурно-розважальну програму, що відбудеться у міському парку відпочинку «Перемога».

– «Ярмарок майстрів» відбудеться у парку «Перемога» 24 серпня з 14.00 до 22.00, – розповів Дмитро Пономаренко, голова Полтавської обласної Філії ГО «Товариство ветеранів АТО». – До Полтави з’їдуться пасічники з усієї області. Ми запрошуємо родини з дітьми. Проводитимемо конкурс для малечі «Малюнок на асфальті». На заході плануємо збирати кошти для допомоги хлопцям в АТО і для їхніх сімей.

У парку «Перемога» також діятиме виставка творів місцевих літераторів. Проведуть конкурс «Сім’я у вишиванці». Представники громадської організації запевняють, що розважальна програма розрахована на різні вікові категорії – тут можна буде як покататися на атракціонах, так і побувати на концерті народної артистки України Наталії Хоменко та ансамблю «Чураївна».

Читайте також: У Полтаві побільшало організацій, які допомагатимуть воїнам АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter