У Полтаву із зони АТО повернулися працівники міліції

АТО
Ольга Матвієнко26 березня 2015 о 11:441867 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаву із зони АТО повернулися працівники міліції
Зведений загін правоохоронців прибув у Полтаву вранці 26 березня.

У Полтаву із зони АТО повернулися працівники міліціїПравоохоронці протягом місяця перебували на ротації в зоні АТО. Фото – mvs.gov.ua

Зведений загін правоохоронців Полтавщини понад місяць ніс службу на Сході України. Увесь особовий склад повернувся додому без втрат та поранених, повідомляють у прес-службі УМВС області.

– Повернулися із зони АТО наші колеги у складі 100 чоловік, повернулися без надзвичайних ситуацій, – сказав Олег Бех, начальник УМВС у Полтавській області. – Вони заморилися з дороги, здадуть зброю, відпочинуть і за кілька днів приступлять до виконання службових обов’язків.

У зоні АТО міліціонери забезпечували охорону громадського порядку, несли службу на блокпостах, виявляли вибухонебезпечні предмети, перевіряли підозрілих осіб, допомагали місцевому населенню.

Біля обласного управління міліції бійців радо зустрічали рідні, друзі, громада Полтави, особовий склад та керівництво УМВС.

Нагадаємо, що 25 березня на Схід поїхали близько 200 правоохоронців із Полтавщини.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter