У зону АТО на ротацію відправили близько 200 полтавських спецпризначенців (відео та фото)

АТО
Андрій Іванов25 березня 2015 о 13:362092 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У зону АТО на ротацію відправили близько 200 полтавських спецпризначенців (відео та фото)
25 бересня у зону проведення антитерористичної операції відправили на ротацію близько 200 бійців.

У зону АТО на ротацію відправили близько 200 полтавських спецпризначенців (відео та фото)

Це – представники батальйону спеціального призначення «Полтава», роти «Кременчук» та міліціонери-добровольці. Основні завдання, які покладені на цих воїнів – охорона громадського порядку та стратегічних об’єктів. Можливі завдання і по зачистці населених пунктів, простіше кажучи – ловити сепаратистів. Усі почувають себе спокійно та впевнено, адже для багатьох цей візит у зону АТО вже не перший.

– Немає жодних переживань, адже не вперше їдемо, – говорить Дмитро. – Нас морально готують Ми розуміємо, що там не курорт, а зона бойових дій. З моральною та матеріальною підтримкою проблем поки що не було. Ми розуміємо, чому ми туди їдемо.

Виїзд воїнів запланований о 12 годині.

– Настрій бойовий, це ж наша держава, як може бути інакше, – розповів Олександр. – Я воюю вже майже рік. Я доброволець, пішов відразу після революції.

У зону АТО на ротацію відправили близько 200 полтавських спецпризначенців (відео та фото)

А от Іван їде у зону проведення АТО вперше, тому зізнається, що трохи хвилюється. Втім переконаний, що усе буде добре.

– Відправляюся з бойовим настроєм, ще раз наголошую, що все буде добре, – говорить доброволець. – Потрібно зараз змінювати хлопців, яких демобілізують та з новими силами йти в бій.

Один із воїнів продемонстрував журналістам свою снайперську гвинтівку. Цікаво, що цю зброю виготовили в Україні.

– Це гвинтівка «Форт», – розповів комбат. – Прицільна дальність півтора кілометри. Вона трохи важча, ніж закордонні аналоги, проте у неї більший, ніж у СГД (снайперська гвинтівка Драгунова), магазин – на 20 патронів. Я стріляв із СГД та із «Форту», наша зброя мені більше сподобалася.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter