В Україні стартувала шоста хвиля мобілізації

АТО
Ольга Правденко19 червня 2015 о 15:411682 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Україні стартувала шоста хвиля мобілізації
У рамках шостої хвилі часткової мобілізації призиватимуться військовозобов'язані громадяни України, які раніше не служили.

В Україні стартувала шоста хвиля мобілізаціїНаразі оібцяють, що це остання хвиля мобілізації

Сьогодні, 19 червня, в Україні стартувала шоста хвиля мобілізації. наразі вона є заключною і викликана значним напруженням ситуації на Донбасі, – пише ТСН.

У рамках шостої хвилі часткової мобілізації призиватимуться військовозобов'язані громадяни України, які раніше не служили. Про це йдеться у повідомленні Генштабу Збройних сил України в Facebook.

– Планується, що під шосту хвилю мобілізації у рівних пропорціях потраплять як військовозобов'язані, які мають досвід військової служби, так і ті, хто раніше не служив, - повідомляють у Генштабі.

Також у Генштабі додали, що армії потрібні фахівці для комплектування
високомобільних десантних військ, розвідки, механізованих і танкових підрозділів, а також фахівці ремонтних спеціальностей, водії, військові інженери.

– Якщо вам вручили повістку, це не означає 100% призов на службу, – переконують на сторінці Міністерства оборони України у Фейсбук. – Повістка вручається передусім для уточнення військово-облікових даних, перевірки наявності у громадянина права на відстрочку, можливості його використання у війську відповідно до його військової або цивільної спеціальності. Лише після цього можливе проходження військово-лікарської комісії. За її результатами приймається рішення чи призивати військовозобов’язаного на військову службу, чи ні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter