Століття самотності

4 серпня 2015 о 07:301864 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Століття самотності
У тебе було довге життя, але ти ніколи не жила

Переглянувши фільм «Вік Адалін», мимоволі замислюєшся - як багато вчених зараз одержимі пошуком «еліксиру молодості», у прагненні зупинити процес старіння, але якщо відняти це у людства, то вони втратять одне з головних відчуттів – почуття життя.

Фільм не зовсім про любов, а про щось більше. Не можу сказати, що сюжет фільму динамічний і непередбачуваний, проте він бере емоціями, які змушують переживати разом з героями, особливою атмосферою, яка поглинає цілком твій розум.

Режисер Лі Толанд Крігер зумів показати справжнісіньку бурю різних емоцій і переживань за допомогою Адалін, але при цьому постарався зробити все можливе, щоб його фільм не переобтяжував аудиторію похмурими роздумами і необов'язковими драматичними переживаннями.

Фільм будується навколо історії Адалін Боуман (Блейк Лайвлі) – дівчина, що народилася в минулому сторіччі. Під час нещасного випадку Адалін отримала те, про що мріють багато дівчат – вічну молодість. Але в даній історії мова не йде про те, що вічна молодість - це дар. Скоріше це випробування, свого роду прокляття.

Елліс (Міхіл Хаушман), Адалін (Блейк Лавлі)

Своєю незвичайністю, історія Адалін, вельми схожа з Бенджаміном Баттоном, оскільки їм обом нелегко пізнати всі принади любові, внаслідок своєї унікальності і невблаганності часу.

Актриса Блейк Лайвлі, досить тонко ставиться до натури і природи своєї героїні,

Блейк Лавлі у ролі Адалін

романтизуючи її образ. Незважаючи на пережиті події, Адалін залишається непорушною, непідвладною часу, не тільки своєю зовнішністю, але і станом душі, яку не просто пізнати, за спокусливими і аристократичними рисами.

Чудову музику написав до картини Роб Сімонсен, вгадавши з кожною темою, яка припала до місця в кожному епізоді і вдало підкреслювала їх настрій.

Історія поступово починає приймати інші обороти, де минуле і сьогодення, дивним чином переплітаються в єдину дорогу, змушуючи глядачів співпереживати, як за минулі, так і за нинішні події.

То як це жити вічно? Адалін Боуман вам це обов’язково розповість.

Цікаві факти:

1. Наталі Портман відмовилася від головної ролі в цьому фільмі.

2. Ентоні Інграбер отримав роль у фільмі завдяки своєму зовнішній схожості з молодим Гаррісоном Фордом.

Трейлер до фільму:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter