День молоді у Полтаві: від початку та до салюту (фоторепортаж, відео)

Дозвілля
Андрій Іванов26 червня 2016 о 01:333896 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 День молоді у Полтаві: від початку та до салюту (фоторепортаж, відео)
На святі вручили 20 велосипедів та китайське авто, яке придбали за гроші сім’ї міського голови.

День молоді у Полтаві від початку та до салюту (фоторепортаж, відео)Фоторепортаж Андрія Іванова

25 червня на стадіоні «Ворскла» проходили масштабні святкування Дня молоді. Тривало свято з восьмої вечора до початку першої ночі. На запрошення міського голови Олександра Мамая до Полтави приїхали Олександр Кварта, «Скай», «Антитіла» та «Бумбокс». Закінчилося дійство яскравим салютом.

Також на святі розіграли 20 гірських велосипедів та один автомобіль. Оскільки на свято були виготовлені запрошення то за номерами запрошень і проводили своєрідну лотерею. Головний приз виграла учениця 22 школи Надія.

Посередині концертної програми хвилиною мовчання вшанували героїв, які загинули у ході проведення антитерористичної операції. Це виглядало, м’яко кажучи, не зовсім логічно. Мабуть краще було пригадати українських воїнів до концерту. Недоречний був і салют, що вибухав у небі над Полтавою о 12-тій ночі. Чи не дуже пізно..?

Проте загалом, якщо не зважати на ці важливі нюанси, свято вдалося. Якість шоу, світла, звуку та ефектів насправді було дуже якісним.

Читайте також: «Бумбокс, «Скай», «Антитіла» розважатимуть полтавців таки за кошти міського бюджету?

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter